“Apples iPhone 15 Pro och 15 Pro Max avtäckta med 3nm Chipset: En Prestandaöversikt”

introduktion 15 pro max

iPhone 15 Pro och 15 Pro Max avslöjades tidigare denna vecka som de första smartphones på marknaden med en 3nm chipset. Apple A17 Pro SoC har en 6-kärnig processor med 2 prestandakärnor tillsammans med 4 effektivitetskärnor som Apple hävdar ger en hastighetsökning på 10% över A16 Bionic.

Turligt nog har Geekbench nu benchmarkpoäng för iPhone 15 Pro-serien som avslöjar några ytterligare detaljer om A17 Pro-chipet och ger oss en grundlinje att jämföra med förra årets A16 Bionic SoC.

iPhone 15 Pro (iPhone 16,1) uppnådde 2 908 poäng i single-core-kategorin och imponerande 7 238 poäng i multi-core-kategorin. För jämförelse, förra årets iPhone 14 Pro fick poäng inom intervallet 2 500 för single-core och 6 400 för multi-core på Geekbench. Detta översätts till en betydande ökning med 16% i single-core-prestanda och en märkbar ökning med 13% i multi-core-prestanda för den nya iPhone 15 Pro.

Geekbenchs data avslöjade också en betydande detalj om A17 Pro-chipet: CPU-prestandakärnorna inuti den fungerar med en basfrekvens på 3,78 GHz, vilket gör dem till de snabbaste prestandakärnorna som för närvarande finns tillgängliga på en mobil chipset. Tyvärr saknas information om klockfrekvenserna för effektivitetskärnorna ännu.

Å andra sidan uppnådde iPhone 15 Pro Max (identifierad som iPhone 16,2) poäng på 2 846 för single-core-prestanda och 7 024 för multi-core-prestanda. Dessutom bekräftar de nya Geekbench-listorna närvaron av 8 GB RAM, vilket överensstämmer med tidigare uppgifter från Xcode. Det blir intressant att se hur A17 Pro-chipet, som är byggt på den nya 3nm-processen, presterar när det gäller effektivitet med tanke på denna teknologiska framsteg.

här kan du köpa de bästa tillbehören för 15 pro max

iPHONE 15 PRO MAX SKAL

IPhone 15 Pro Max/15 Ultra Mobilskal Carbon Fiber - Svart

BESKRIVNING

iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Ultra Mobilskal Carbon Fiber Texture Anti-scratch Läder Coated TPU – Svart 

 • Fint utförande PU-läderbelagd TPU-mobilskal, anti-repor och anti-slitage
 • Ytan av kolfiberstruktur ger en bekväm handkänsla
 • Den upphöjda läppen som är högre än mobil kameran och skärmen kan erbjuda ett bättre skydd
 • De bifogade knapparna är damm- och smutssäkra
 • Nödhålsdesign för bäralternativ (snodd ingår ej)
 • Hellindad rygg och kant skyddar mot repor och stötar

Kompatibel med:

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Mobilskal

EAN: 7330163333176
Färg: Svart
Passar: iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Ultra

IPhone 15 Pro Max Mobilskal Magsafe Liquid Silikon - Svart

BESKRIVNING

iPhone 15 Pro Max Mobilskal Magsafe Liquid Silikon Shockproof Magnetic Kickstand – Svart

 • Hantverk med premium flytande silikonmaterial, hållbart att använda
 • Fodrad med mjuk mikrofiber för att förhindra repor och smuts
 • Den inbyggda magnetringen har stark magnetisk absorption, kompatibel med MagSafe, och den kan också användas som ett dold stativ för handsfree-användning för att titta på TV
 • Upphöjd läpp och kant ger extra skydd för den bakre linsen och skärmen
 • Exakta utskärningar och öppningar, med enkel åtkomst till alla funktioner och funktionsportar
 • Skydda enheten mot dagliga repor och skador
 • Lätt att installera och ta bort

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Mobilskal

EAN: 7330163349726
Färg: 
Svart
Passar: 
iPhone 15 Pro Max

IPhone 15 Pro Max Mobilskal YB PC Anti-Drop - Svart

BESKRIVNING

iPhone 15 Pro Max Mobilskal YB PC Series-3 PC+TPU Shockproof Anti-Drop – Svart

 • Tillverkad av PC + TPU-material, kombinationen av mjukhet och hårdhet, hållbar och tuff
 • 2 i 1 design, två lager struktur ger dubbla skydd, bra stötdämpning och fallmotstånd
 • Med tillräckligt upphöjda kanter för att lyfta skärmen och kameran från den plana ytan för att skydda framskärmen och bakre kameran från repor eller sprickor
 • Förbättrad design med fyra hörnskrockkuddar, skyddar mobilen från fall och fall
 • Antisladdremsor på båda sidor, ger ett stadigt grepp, inte lätt att falla av med en svettig hand
 • Perfekt passform men problemfri on-off installation/borttagning

Kompatibel med:

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Mobilskal

EAN: 7330163336078
Färg: Svart
Passar: iPhone 15 Pro Max

IPhone 15 Pro Max Mobilskal Korthållare Silikon - Vit

BESKRIVNING

iPhone 15 Pro Max Mobilskal Korthållare Silikon – Vit

Kortskal silikonskal med plats för kreditkort

Ett perfekt matchat mobilskal räcker inte. Förväntar du dig något mer? Kortskalet skapades precis för dig. Ett funktionellt tillbehör får dig att glömma att ständigt ha koll på din plånbok – från och med nu har du alltid dokument, kreditkort eller sedlar till hands. Du kan förvara dem alla säkert i ett speciellt fack i kortskalet.

Fullständigt skydd för din enhet

Passar perfekt med mobilens kropp och skyddar inte bara baksidan utan även enhetens kanter och sidor. Silikonkortskalet är också en garanti för skydd mot smuts, inklusive fingeravtryck. Genom att använda dem slipper du också oavsiktligt tappa smartmobilen från din hand – detta är möjligt tack vare den halkfria beläggningen.

Slitstarkt mobilskal med moderiktig design

Ett fantastiskt färgglatt, mjukt mobiskal, även om det ser oansenligt ut, är det väldigt hållbart. Silikonet som används i produktionen säkerställer motståndskraft mot stötar. Detta ovanliga material gör också skalet flexibelt – anpassar sig till enhetens form, samtidigt som det blir styvt, vilket säkerställer skydd mot skador.

EAN: 7330163350074
Färg: 
Vit
Passar: 
iPhone 15 Pro Max

Wozinsky iPhone 15 Pro Max Ringhållare Mobilskal - Rosa

BESKRIVNING

Wozinsky iPhone 15 Pro Max Ringhållare Mobilskal – Rosa

Mobilskalet i Ring Armor-serien från Wozinsky är ett mycket slitstarkt skal som kan skydda din mobil från allvarliga skador när den faller ur handen på ett hårt golv. Skalet passar iPhone 15 Pro Max. När du köper en ny mobil är det värt att skaffa ett anständigt mobil direkt, speciellt när du har bestämt dig för en enhet från den högsta prisklassen. En slarvig rörelse räcker för att mobil ska falla till marken. Smartmobil som mobilskalet sattes på, och ännu mer Wozinsky Ring Armor, har en mycket bättre chans att ta sig ur en sådan olycka oskadd.

Huvudfunktioner i Wozinsky Ring Armor-mobilskalet till iPhone 15 Pro Max:

 • Slitstarkt mobilskal med en styv PC-baksida och en flexibel TPU-ram
 • Ringhållare
 • Stativfunktion
 • Förhöjda ramar för att skydda skärmen och den bakre kameran
 • Kan användas med en magnetisk hållare

iPHONE 15 PRO MAX SKAL

[2-PACK] iPhone 15 Pro Max Skärmskydd Härdat Glas - Clear

BESKRIVNING

[2-PACK] iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas – Clear

 • För att skydda LCD:n från repor och skador har Tempered Glass tillverkats av ett glas som genom en speciell process har förstärkts för att öka förmågan att klara av slag och stötar. Tempered Glass är helt transparent (genomskinlig). När Tempered Glass appliceras sitter den tätt fast vid LCD vilket gör att pekskärmens känslighet bevaras. För att motverka att något kommer i kontakt med kanterna på skärmskyddet rekommenderas att man använder ett fodral tillsammans med Tempered Glass.
 • Helt genomskinlig:Tempered Glass tillverkas av kemiskt behandlat glas.
 • Ytan är 3 gånger starkare än vanlig PET-film. Inte ens vassa föremål kan skada den.
 • Tempered Glass har en Oleophobic-yta vilket betyder att den stöter ifrån sig fläckar och fingeravtryck och gör ytan lätt att rengöra.
 • Tempered Glass är på en sida täckt av ett silikonlager som gör det lätt att applicera och gör att skyddet sitter mot LCD:n och inte minskar pekskärmens känslighet.
 • Om Tempered Glass (mot förmodan) skulle gå sönder, faller den isär i små bitar som inte kan skada. Detta gör Tempered Glass säkrare än andra glasprodukter.

[2-Pack] Spigen iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas 'EZ' Fit

BESKRIVNING

[2-Pack] Spigen iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas “EZ” Fit- Svart

Härdat glas med en revolutionerande installationsmetod – om du har varit livrädd för denna aspekt när du använt härdat glas, har dina problem precis lösts!

Härdat glas från “EZ Fit”-serien från Spigen skyddas av en monteringsram perfekt skuren på framsidan av mobil, tack vare vilken du kan placera den perfekt på skärmen. Tillverkaren har förenklat monteringsmetoden så mycket att den är helt intuitiv för varje användare.

Glas.TR EZ Fit är en produkt som passar perfekt till displayen på din enhet.
Full Cover, även känt som Case Friendly, innebär att glaset skärs på ett sådant sätt att det inte fastnar i mobiskalet, vilket förhindrar att glaset lossnar av misstag.

Härdat glas med en tjocklek på 0,3 mm har en ythårdhet på 9H, vilket är nästan den maximala nivån på reptålighet som kan uppnås.
En extra oleofobisk beläggning förhindrar överdrivna fingeravtryck eller annan kontaminering och skyddar mot ytterligare repor.
Minimalistisk design med exakta utskärningar och kristalltransparens säkerställer otrolig nedsänkning med enheten, vilket gör det lätt att glömma att den har glas på sig, vilket ger oss extra skydd

* Glaset har bredast möjliga Case Friendly stansning, vilket betyder att det kommer att vara kompatibelt med de flesta mobilskalpå marknaden och med alla Spigen-mobilskal.
** På grund av olika fräsning av kanterna på bildskärmarna, efter att ha installerat filmen/skyddsglaset på skärmen, kan en känslig luftgloria dyka upp runt skärmen. Detta är en naturlig situation och beror på själva skärmen.

ESR iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas Privacy

BESKRIVNING

ESR iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas Privacy – Svart

Esr Privacy härdat glas är en innovativ produkt som kombinerar fördelarna med traditionellt härdat glas med ett extra skyddslager. Det är en modern lösning som avsevärt skyddar vår integritet i vardagliga situationer.

Glasets huvudfunktion är dess förmåga att begränsa synligheten av displayinnehållet från sidan. Tack vare användningen av unika teknologier och speciella beläggningar låter detta glas dig minimera betraktningsvinkeln – skärmen är endast synlig för den person som tittar direkt på den.

Dessutom har den en tjocklek på 0,3 mm och en hårdhet på 9H, vilket är ett tillräckligt värde för att effektivt skydda displayen, med hög motståndskraft hos själva glaset mot ytliga repor.
Den har täckts med ett oleofobiskt lager som minskar graden av fingeravtryck på skärmen.

Setet innehåller installationstillbehör tillsammans med en positioneringsram, vilket gör installationen mycket enkel och tillgänglig för bokstavligen vem som helst. Ramen möjliggör en perfekt placering av beläggningen med skärmen, och de andra tillbehören används för bubbelfri och smutsfri installation – att installera denna typ av produkt på en så stor skärmyta har aldrig varit enklare!

Wozinsky iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas Full Glue - Svart

BESKRIVNING

Wozinsky iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat Glas Full Glue 9H – Svart

Superhållbart härdat glas med full lim från det välkända Wozinsky-företaget är det perfekta beviset på att förstklassigt skydd inte behöver begränsa användarvänligheten. Dessutom ett förstärkt skärmskydd i flera lager med ett motstånd som slår traditionella skyddstillbehör. Skyddar mobil display perfekt, och tack vare det självhäftande lagret på hela ytan fäster glaset stadigt och exakt på den.

Tillbehöret påverkar inte beröringskänsligheten negativt, och ramen som omger det förhindrar att locket spricker . Det hela stängdes i en elegant låda.

Specifikation:

 • Märke: Wozinsky
 • Hårdhet: 9H
 • Ny, originalförpackad
 • Extra förstärkt
 • Extremt slag- och reptålig
 • Skyddar hela skärmen
 • Hellimmad
 • Lätt att montera
 • Ingår: härdat glas, skärmrengöringsdukar, dammborttagningsdekal

Deltaco iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat glas 9H

BESKRIVNING

Deltaco iPhone 15 Pro Max Skärmskydd i Härdat glas 9H 

 • 9H hårdhet
 • Härdat glas
 • För iPhone 15 Pro Max
 • 2.5D glas för perfekt passform
 • Splittersäker, håller ihop krossade skärvor
 • Oleofobisk ytbehandling skyddar mot smuts, damm och fingeravtryck
Skärmskydd i härdat glas för iPhone 15 Pro Max med 9H hårdhet och 2.5D glas för perfekt passform Skärmskydd av härdat glas med 9H hårdhet, skyddar inte bara mot repor utan är också mer motståndskraftigt mot stötar. Splittersäker teknologi håller ihop krossat glas och säkerställer att glaset inte utgör någon fara. Säg adjö till damm och fingeravtryck, tack vare den oleofobiska beläggningen som stöter bort fett, smuts och damm vilket säkerställer att din skärm förblir kristallklar

Tillverkare: Deltaco
EAN: 7333048062512
Passar: iPhone 15 Pro Max

iPHONE 15 PRO MAX Kameralinsskydd

ENKAY iPhone 15 Pro Max/15 Pro Kameralinsskydd Härdat Glas - Svart

BESKRIVNING

ENKAY iPhone 15 Pro Max/15 Pro Kameralinsskydd Härdat Glas Aluminum Alloy – Svart

 • Premiummaterial: aluminiumlegering + härdat glasmaterial
 • Hög transparens: Säkerställ högupplösta bilder och videor
 • Full täckning: Design i ett stycke ger ett allsidigt skydd
 • Starkt lim: Lätt att installera med stabilt fäst lim
 • Repskydd: Förhindra alla typer av repor i det dagliga livet

Kompatibel med:

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Kameralinsskydd Härdat Glas
 • 1 x Cleaning Kit

Tillverkare: HAT PRINCE ENKAY
EAN: 
7330163346848
Färg : Svart
Passar: iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Pro

[1-Pack] iPhone 15 Pro Max/15 Pro Kameralinsskydd Härdat Glas - Clear

BESKRIVNING

[1-Pack] iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Pro Kameralinsskydd Härdat Glas HD 3D Arc Edge – Clear 

 • Tillverkad av härdat kvalitetsglas, hållbart för långvarig användning
 • Stark hårdhet, anti-repor, slitstark och bättre seghet
 • Hög upplösning för supertydlig bild- och videovisning, bildkvaliteten är tydligare
 • 3D-bågkant, mjuk beröringskänsla och anti-fingeravtryck
 • Det exakta utskärningshålet passar perfekt till kameralinsen
 • Lätt att installera, automatisk absorption, ingen bubbla

Kompatibel med:

 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 15 Pro

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Härdat glas kameralinsskydd
 • 1 x Wipes Set

EAN: 7330163334647
Färg: Clear
Passar: iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Pro

Mocolo iPhone 15 Pro Max Kameralinsskydd Härdat Glas HD

BESKRIVNING

Mocolo iPhone 15 Pro Max Kameralinsskydd Härdat Glas Silk Printing HD

Detta MOCOLO kameralinsskydd är tillverkat av högkvalitativt härdat glasmaterial med ultrahög ljusgenomsläpplighet. Det finns en speciell oleofobisk beläggning på ytan för att förhindra olja och andra föroreningar och göra filmen lätt att rengöra. Med en säker anti-explosionsfunktion kommer den inte att brytas i små skarpa bitar.

 • Tillverkad av högkvalitativt härdat glasmaterial
 • Inte påverka blixten, med 99% genomskinlighet, behåller din bild originalkvalitet
 • Inbyggd nattcirkel, förhindrar bländande ljus på natten
 • Oleofobisk beläggning hjälper till att blockera damm och oljefläckar
 • 9H hårdhet, splittringssäker och skydda linsen från repor eller skador
 • Använder innovativ nano-automatisk adsorptionsteknik, enkel att installera och utan bubbla

Kompatibel med:

 • iPhone 15 Pro Max

Förpackningen innehåller:

 • 1 x Kameralinsskydd
 • 1 x Cleaning Kit
 • 1 x Cleaning Cloth

Tillverkare: Mocolo
EAN:
 7330163336566
Passar: iPhone 15 Pro Max

Hofi iPhone 15 Pro/Pro Max Linsksydd i Härdat Glas - Svart

BESKRIVNING

Hofi iPhone 15 Pro/Pro Max Linsksydd i Härdat Glas Pro+ – Svart

Hofi kameralinsskydd är gjorda av aluminium och glas och är ett mycket elegant sätt att skydda den här delen av enheten.

Överdrag ger skydd mot repor och brott.

PRODUKTFUNKTIONER:

 • Tunn och lätt
 • Snyggt
 • Lätt att montera och demontera

SÄTTET INNEHÅLLER:

 • 1 x Hofi Camring objektivskyddssats
 • 1 x installationssats

Tillverkare: Hofi
EAN: 
9319456604504
Färg: Svart

Passar: 
iPhone 15 Pro/15 Pro Max

Hofi iPhone 15 Pro/Pro Max Linsksydd i Härdat Glas - Svart

BESKRIVNING

Hofi iPhone 15 Pro/Pro Max Linsksydd i Härdat Glas Alucam Pro+ – Svart

Kameralinsskyddet av aluminium från Hofi är ett väldigt snyggt sätt att skydda denna del av enheten.
Överdraget ger skydd mot repor och brott.

PRODUKTFUNKTIONER:

 • Tunn och lätt
 • Snyggt
 • Lätt att montera och demontera

SÄTTET INNEHÅLLER:

 • 1 x Hofi Alucam Linsskydd
 • 1 x installationssats

Tillverkare: Hofi
EAN: 
9319456604474
Färg: Svart

Passar: 
iPhone 15 Pro/15 Pro Max

Vanliga frågor (FAQs):

1. Vad är betydelsen av ett 3nm chipset i iPhone 15 Pro och 15 Pro Max?

 • Ett 3nm chipset i iPhone 15 Pro och 15 Pro Max representerar ett betydande teknologiskt steg framåt och erbjuder bättre effektivitet och prestanda jämfört med tidigare versioner. Denna mindre processnod möjliggör att fler transistorer kan packas in i chipet, vilket resulterar i förbättrad hastighet och strömeffektivitet.

2. Hur jämförs A17 Pro SoC i iPhone 15 Pro-serien med A16 Bionic från föregående år?

 • A17 Pro SoC har en 6-kärnig processor med 2 högpresterande kärnor och 4 effektivitetskärnor, vilket ger en påstådd ökning av 10% i hastighet jämfört med A16 Bionic. Benchmarkpoäng bekräftar också betydande förbättringar både i single-core och multi-core prestanda.

3. Vilka var Geekbench-poängen för iPhone 15 Pro och 15 Pro Max?

 • iPhone 15 Pro (iPhone 16,1) uppnådde 2 908 poäng i single-core-kategorin och 7 238 poäng i multi-core-kategorin på Geekbench. Samtidigt fick iPhone 15 Pro Max (iPhone 16,2) 2 846 poäng för single-core-prestanda och 7 024 poäng för multi-core-prestanda.

4. Finns det några detaljer om klockhastigheten för effektivitetskärnorna i A17 Pro-chipet?

 • Tyvärr ger artikeln ingen information om klockhastigheten för effektivitetskärnorna i A17 Pro-chipet. Ytterligare detaljer kan vara tillgängliga från Apples officiella tillkännagivanden.

5. Hur mycket RAM har iPhone 15 Pro-serien?

 • De nya Geekbench-listorna bekräftar att iPhone 15 Pro-serien är utrustad med 8 GB RAM, i linje med tidigare uppgifter via Xcode.

6. Vad kan vi förvänta oss avseende effektivitet från A17 Pro-chipets 3nm-process?

 • Det återstår att se hur A17 Pro-chipet, byggt på den nya 3nm-processen, kommer att prestera i fråga om effektivitet. Denna framsteg inom processutveckling förväntas förbättra strömeffektiviteten, men specifika detaljer kommer sannolikt att framkomma när enheterna är tillgängliga och granskas av experter.